The Unnecessarily Qualifying Whore - Games People Play#7

Bra märken

Jag tycker om att satsa på bra märken när man köper skor, så att dom håller längre. Och det är för att jag egentlige när lite lat och inte orkar gå och handla saker hela tiden. Utan när jag hittar en modell eller skomärke som jag tycker om så vill jag gärna ha dom länge. Och då är det bra att man hittar dom i ett bra märke som jag vet håller länge. För då vet jag att jag kommer att kunna ha dom här skorna länge och slipper att ge mig ut och leta efter skor så ofta.

Det finns många bra märken att välja på

Ja det finns många bra märken att välja på och det beror ju på vad det är för typ av sko som man är ute efter. Är man ute efter sneakers å är björn borg skor väldigt bra och håller länge. Så det är ett tips till den som letar efter bra skor.
Ja det finns så många att välja på och det är kul att det finns så mycket att välja på för då behöver det inte bli tråkigt utan man kan alltid hitta nya modeller och nya saker som man vill ha och tycker är kul.
Bra att hitta ett märke som man trivs med och som passar ens fot. För det finns ju så många olika modeller och alla passar inte nödvändigtvis ens egen fot så då gäller det att hitta ett märke som passar bra så vet man det till nästa gång som man ska iväg och handla skor. Det underlättar mycket och det gör att man spar tid och pengar på att hitta bra skor som man kommer att använt och se efter ett bra tag framöver.
Bra att det finns så många bra märken att välja på så att man har bra skor.